Aftersales Consultant

Petrogas Gas-Systems B.V. ontwerpt, bouwt en levert procesinstallaties voor de olie & gas-, petrochemische-, en energie industrieën wereldwijd. Vanaf 1949 houdt Petrogas haar naam hoog als toonaangevende partij voor deze custom made installaties. Elke installatie is uniek en specifiek ontworpen voor elk project. Wij hebben een passie voor techniek, en deze passie werkt door in onze producten. Onze systemen halen het maximaal mogelijke uit een proces door added value engineering; innovatief en slim inzetten van beproefde technieken, maar ook compleet nieuwe principes realiseren.
Bij Petrogas beschouwen we de uitdagingen van onze klanten als de onze, en we geven niet op voordat alles werkt zoals het hoort. Van ontwerp tot operationeel bedrijf; Petrogas ondersteunt klanten op alle facetten, wereldwijd.
Petrogas heeft zich de afgelopen jaren ook steeds meer verdiept in andere activiteiten, denk bijvoorbeeld aan het ontmantelen van een fosforfabriek, het ontwerpen en aanleggen van een stoomnetwerk en het ontwikkelen van een systeem dat olie uit plastic onttrekt. Ook aan andere innovatieve projecten wordt volop gewerkt!

Voor de uitbreiding van onze afdeling Aftersales in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een

Aftersales Consultant 

 

In deze functie bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit
– Zorgdragen voor een adequate aftersales, om zodoende een substantiële bijdrage te leveren aan de afdelingsdoelstellingen en het bedrijfsresultaat.
– Het professioneel te woord staan van (internationale) klanten met betrekking tot de verkoop van reserveonderdelen, losse componenten en diensten en het opbouwen en onderhouden van een actief relevant netwerk.
– Het proactief informeren naar kansen voor andere afdelingen van de organisatie (multi-disciplinair werk aanbieden).
– Het registreren van aanvragen en voorbereiden, aanbieden en opvolgen van offertes en orders.
– Het beheren en actueel houden van de leveranciersinformatie, zoals documentatie van onderdelen.
– Het plaatsen van aanvragen en voorbereiden van bestellingen bij
– De administratieve afwikkeling van opdrachten aan leveranciers en van klanten.
– Overdragen van de benodigde informatie voor facturatie.
– Intern voorbereiden van acquisitiebezoeken van buitendienstcollega’s en incidenteel het brengen van bezoeken aan (mogelijke) klanten in binnen- en buitenland.

Welkom in het team
In deze functie ben je een belangrijk onderdeel van het Aftersales-team en werk je nauw samen met de Commercial Director en de Aftersales medewerkers-en medewerkers van Service. In onze hoofdvestiging in Eindhoven heb je beschikking over alle benodigde kennis en ondersteuning.

We hebben je veel te bieden
Het meest waardevolle: je collega’s, we doen het met zijn allen. Je maakt deel uit van een sterk gemotiveerd en kundig team, waarin ruimte is om elkaar te helpen groeien in een informele werksfeer met flexibele werktijden. Wij zorgen voor goed gereedschap, en een goede balans tussen werk en privé. Je hebt volop ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven. Ook krijg je 27 vrije dagen + 13 ADV dagen conform de CAO Metalektro. Je pensioen bouw je op bij Pensioenfonds van de Metalektro. Je salaris zal worden bepaald aan de hand van je ervaring en opleidingsniveau.

Wat vragen wij van jou voor deze functie
– MBO+ werk- en denkniveau.
– Commerciële en administratieve werkervaring.
– Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre .
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden, klantgericht en servicegeoriënteerd.
– Zelfstandig kunnen werken en initiatief nemen.
– Affiniteit met Techniek.

Gevraagde competenties
– Klantgericht
– Onderhandelen
– Oordeelsvorming
– Accuraat
– Creatief
– Technisch inzicht
– Zelfstandig

DOWNLOAD JOB DESCRIPTION (.PDF)

Zin in een goede carrièremove?
Enthousiast geworden van dit alles? Stuur dan je CV + motivatie naar onze HR afdeling via career@petrogas.nl
Meer informatie? Bel onze HR medewerkers op het nummer 0182 – 565 395

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Back to vacancies

Apply Now

Aftersales Consultant