Stage / afstudeerstage

Ben je enthousiast over techniek en wil je je praktijkervaring opdoen bij een dynamisch bedrijf? Heb je interesse in gas-, olie- en recycling-industrie? Vind je het leuk om de werkplaats binnen te lopen om te zien wat door onze engineers bedacht wordt? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Petrogas ontwerpt en fabriceert (complexe) systemen op het gebied van gas, olie en stoom. Daarnaast is Petrogas bezig met recycling: we bouwen een fabriek om olie uit plastic afval te onttrekken! Ook ontmantelen we een fosforfabriek in Vlissingen, waar we een installatie voor hebben bedacht om dit op veilige en professionele wijze te doen. Ons kantoor in Endhoven bestaat uit kantoor, werkplaats, magazijn, testomgeving, assembly (zowel mechanisch als electro),  en zelfs een verpakkingsafdeling! Het gehele product onder 1 dak.

Naast een uitdagende, praktijkgerichte stage of afstudeeropdracht krijg je een stagevergoeding.

Technische studenten op gebied van chemische technologie, werktuigbouw, installatietechniek, electro, IT zijn van harte welkom bij Petrogas! Daarnaast komen er geregeld stage- of afstudeeropdrachten voorbij op andere vakgebieden. Informeer bij de afdeling HR naar de mogelijkheden.

Where nature and technology meet

 

 

Back to vacancies

Apply Now

Stage / afstudeerstage