Stage Communicatie/Marketing

Petrogas, gevestigd te Eindhoven, is een gerenommeerd, wereldwijd opererende onderneming met meer dan 70 jaar ervaring, die op turn-key basis gas- en olie-installaties ontwerpt en levert aan energieleverende- en grote industriële bedrijven, desgewenst inclusief complete projectbegeleiding. Het productenscala van Petrogas omvat meet- en regelinstallaties voor gas en olie, en installaties voor onttrekking en opwerking van biogas en LPG-systemen. Daarnaast richt Petrogas zich op de circulaire economie. Onder de naam BlueAlp™ wordt de focus gelegd op het hergebruiken en recyclen van ons plastic afval, het zogenaamde Plastic-to-Chemicals (PTC). Met het oog op de als maar groter wordende afvalhopen ligt de focus van Petrogas op het ontwerpen, bouwen en leveren van installaties voor het verwerken van afval tot olie en/of andere chemicaliën.

De passie voor techniek werkt door in onze producten. Onze systemen halen het maximaal mogelijke uit een proces door added value engineering; innovatief en slim inzetten van beproefde technieken, maar ook compleet nieuwe principes realiseren. Wij beschouwen de uitdagingen van onze klanten als de onze, en we geven niet op voordat alles werkt zoals het hoort. Van ontwerp tot operationeel bedrijf; Petrogas ondersteunt klanten op alle facetten, wereldwijd.

Wij zijn vanaf augustus 2019 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) of een groep stagiaires Marketing en Communicatie. Dit kan in de vorm van een meeloopstage als ook een langdurige (afstudeer)stage.

Jouw werkzaamheden
– Marktonderzoek naar stand van zaken Plastic-to-Chemicals (PTC) in de wereld
– Marktpotentieel onderzoeken
– Inventarisatie/categoriseren documentatie BlueAlp
– Schrijven/opstellen nieuwe (technische) infobladen omtrent BlueAlp/PTC/Scavanger
– Website BlueAlp en Petrogas upgraden/opfrissen omtrent dit onderwerp
– Aanschrijven geïnteresseerden (‘warme’ klanten’)
– Inventariseren en aanschrijven potentiële, nieuwe klanten

Wat hebben wij te bieden
– Je werkt in een jong team, maar met ervaren collega’s
– Een informele werksfeer
– Actief met het duurzaamheidsthema dat wereldwijd de aandacht vraagt

Ben jij onze kandidaat?
– Je volgt een opleiding Communicatie/Marketing op HBO-niveau of gelijkwaardig
– Je hebt affiniteit met marktonderzoek, website-beheer
– Leergierig, enthousiast, zelfstandig kunnen werken

Wil je meer informatie of wil je solliciteren, stuur dan een email met je motivatie naar: career@petrogas.nl, of neem contact op met de afdeling HR, 0182-565395.

Back to vacancies

Apply Now

Stage Communicatie/Marketing